Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ EΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο


Με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας και την αίσθηση του χρέους να συμβάλλουμε στην αναγέννησή του, συστήσαμε την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Σας αποστέλλουμε την Ιδρυτική μας Διακήρυξη με την προσδοκία να σας συνεγείρουμε σε κοινούς αγώνες για να παρουσιάσουμε όλοι μαζί μια νέα εναλλακτική αντίληψη και φιλοσοφία στην πολιτική ζωή του τόπου μας, που θα μπορέσει να προσφέρει πραγματική διέξοδο και προοπτική ελπίδας στους συμπολίτες μας.
Φρονούμε ότι έφτασε πλέον η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά για τα κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες των Μεγάρων και της Ν.Περάμου, καθώς είμαστε πεπεισμένοι ότι η επίλυση αυτών των προβλημάτων είναι σε τελική ανάλυση η μόνη λύση για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής μας.
Η λαίλαπα της ισοπέδωσης και της κατάργησης των δικαιωμάτων των εργαζομένων επιτάσσει να σταθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο ύψος των περιστάσεων, δίπλα και μπροστά στους δίκαιους αγώνες των δοκιμαζόμενων πολιτών.
Όλοι εμείς που συμμετείχαμε ενεργά στους αγώνες της “Υπερκομματικής Κίνησης Πολιτών” και συμπαρασταθήκαμε στον αγώνα του τέως Δημάρχου για χρηματοδότηση των μεγάλων έργων υποδομής στα Μέγαρα, καλούμαστε σε συστράτευση ώστε το παλιό -που τόσο μας ταλαιπώρησε- να παραχωρήσει πλέον τη θέση του στο νέο, στο συλλογικό, στο δίκαιο, στο αναπτυξιακό, στο εθελοντικό, στο διαφορετικό, στο ελπιδοφόρο.

Με εκτίμηση,
Εκ του γραφείου τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου