Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡ. ΤΥΠΟΥ με αφορμή την προσπάθεια διαστρέβλωσης δηλώσεων στελέχους μας για τις θέσεις μας για το τραπεζικό σύστημαΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 9 Μαΐου 2012


Προς:  Διευθυντές Έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων
Κοινοποίηση: Οικονομικοί και πολιτικοί Συντάκτες 

Επιστολή προς τους Διευθυντές των ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων με αφορμή την προσπάθεια διαστρέβλωσης δηλώσεων στελέχους μας για τις θέσεις μας για το τραπεζικό σύστημα

ΜΜΕ και διάφοροι κύκλοι πληροφόρησης ερμηνεύοντας αποσπάσματα από δηλώσεις στελέχους  μας, δημιουργούν μια ανεύθυνη παραπληροφόρηση – κινδυνολογία για τις τραπεζικές καταθέσεις θεωρώντας ό,τι έτσι μπορούν να  πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι ξεκάθαρες απόψεις μας διατυπώνονται στο αναλυτικό πρόγραμμα μας, που κυκλοφορεί δημόσια και μόνο από δόλο μπορεί να διαστρεβλωθεί.
Σας επισημαίνουμε τους κινδύνους, που προέρχονται από την παραπληροφόρηση  και σας θέτουμε προ των ευθυνών σας, επειδή η ανεύθυνη φημολογία για τις τραπεζικές καταθέσεις μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές στο τραπεζικό σύστημα και στην οικονομία.
Θεωρούμε πως είναι αυτονόητο για όλους όσους υπηρετούν την ενημέρωση, ο σεβασμός των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας με σκοπό την εξυπηρέτηση μιας πλουραλιστικής και αξιόπιστης ενημέρωσης.
Με εκτίμηση
Πάνος Σκουρλέτης
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου