Σάββατο 10 Απριλίου 2010


Δήλωση του Π.Λαφαζάνη, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υποβάθμιση από την Fitch και τις πληροφορίες για συμφωνία των όρων πιθανού δανεισμού από ΕΕ- ΔΝΤ






Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής πολιτικής του ΣΥΝ, αναφερόμενος στην υποβάθμιση από την Fitch και στις πληροφορίες για συμφωνία των όρων πιθανού δανεισμού από ΕΕ- ΔΝΤ, έκανε την παρακάτω δήλωση:



Με ευθύνη και κάλυψη της κυβέρνησης, αυτή την ώρα παίζονται από τις κεφαλαιαγορές και τα διευθυντήρια της ΕΕ και της «παγκοσμιοποίησης» τα πιο άγρια κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας.

Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα και δε διαθέτει καμιά λαϊκή νομιμοποίηση για να βάλει τη χώρα, με την «ομπρέλα» της ΕΕ, στο σφαγείο του ΔΝΤ, πράγμα που θα υποθηκεύσει το μέλλον του ελληνικού λαού για δεκαετίες.

Αυτή την ώρα, μόνο μια μεγάλη, ενωτική, λαϊκή κινητοποίηση μπορεί να αποτρέψει τις τραγικές και καταστροφικές εξελίξεις. Να στείλει ένα μήνυμα ανατροπής στους κυρίαρχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για μια νέα ανορθωτική προοδευτική πορεία της χώρας.

To Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου