Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση της ΚΠΕ του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ για τρίμηνη Οικονομική Εξόρμηση


ΣΥΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΑΣ


Με την Ελλάδα να βυθίζεται σε βαθιά παρατεταμένη ύφεση και την κοινωνία να κατεδαφίζεται εξαιτίας των μνημονιακών "πολιτικών" και των ευρωνεοφιλευλεύθερων εντολών η δική μας αριστερά, όλοι εμείς, καλούμαστε να δώσουμε μια ισχυρή πολιτική απάντηση για ριζική αλλαγή στην πορεία της χώρας και στην Ευρώπη.

Μια ισχυρή πολιτική απάντηση, με τους αγώνες, την ψήφο αλλά και την απαραίτητη οικονομική μας συμβολή ώστε μπροστά στην λαίλαπα των αγορών, στη κυβέρνηση της Τρόικα, στην ιερή συμμαχία βιομηχάνων - τραπεζιτών - ΝΔ- ΠΑΣΟΚ να αντέξουμε και να αντιπαραθέσουμε την δική μας εναλλακτική πρόταση και στάση.

Το αντιλαϊκό – νεοφιλελεύθερο μέτωπο των δυνάμεων του μνημονίου θέλει να ελέγχει μέσα και από την οικονομική διαπλοκή με τα μεγάλα συμφέροντα τα μέσα επικοινωνίας. Να χειραγωγεί. Να φοβίζει τους πολίτες. Να προωθεί τον δήθεν μονόδρομο των αντιλαϊκών πολιτικών.

Θέλουν όμως και κόμματα των αγορών, κόμματα και παράγοντες με σπόνσορες και χορηγούς

Στοχοποιουν την Αριστερά, αλλά θα ηττηθούν. Η απάντηση μας είναι η πολύπλευρη, πολιτική και οικονομική στήριξη της ανεξαρτησίας των κομμάτων και των μέσων της Αριστεράς

Είναι δική μας υπόθεση η συντονισμένη προσπάθεια για να στηρίξουμε (και) οικονομικά τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ τώρα που οι μνημονιακές δυνάμεις επιδιώκουν ένα πολιτικό σκηνικό όμηρο και εξάρτημα των συμφερόντων τους.

Η δική μας Αριστερά αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, πάλλεται και αναπνέει μαζί της, δρα και συντονίζεται με τις ανάγκες, τους στόχους και τις αγωνίες της. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες και την συντριβή μισθών, συντάξεων, δικαιωμάτων, η προσπάθεια όλων μας απευθύνεται σε κάθε φίλο, υποστηρικτή, συναγωνιστή. Ιδιαίτερα σήμερα που καταγράφεται αυξημένο πολιτικό ενδιαφέρον για τον ΣΥΝ και τον ΣΥΡΙΖΑ από ευρύτερα τμήματα της κοινωνίας.

Η ΚΠΕ του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ απευθύνεται σε όλους, όλες σε κάθε πόλη, γειτονιά, χώρο δουλειάς, σπουδών, δημιουργίας, και τους καλεί να κινητοποιηθούν ώστε όσοι εμπιστεύονται την δράση και τις προτάσεις μας (εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, γυναίκες, συνταξιούχοι, μικρομεσαίοι και άλλοι) να στηρίξουν και να στηριχθούν στον ΣΥΝ.

Ο κόσμος της εργασίας, του πολιτισμού, οι αγωνιστές της Αριστεράς, της Δημοκρατίας, οι αγανακτισμένοι από την κοινωνική ερήμωση και το εντεινόμενο δημοκρατικό έλλειμμα, ο καθένας και η καθεμιά μας και όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε οικονομική τόνωση και πολιτική δύναμη στον ΣΥΝ. Κάθε ευρώ, κάθε προσφορά, κάθε υποστήριξη είναι πολύτιμη για να ενισχυθεί η προσπάθεια του ΣΥΝ, η φωνή του πανελλαδικά, αλλά και το ραδιόφωνο "105.5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" και η "ΑΥΓΗ".

Στηριγμένοι στην προσπάθεια μελών, φίλων, συναγωνιστών αλλά και στο ευρωπαϊκό κύμα αλληλεγγύης συνεχίζουμε για να διαμορφώσουμε ριζοσπαστική αλλαγή πορείας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

- Αντιστεκόμαστε στον Μνημονιακό ολοκληρωτισμό

- Δίνουμε δύναμη στην Αριστερά της ενότητας, της ελπίδας και των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου