Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού για τον θάνατο του Γ. Αμπατζόγλου


Έφυγε χθες το απόγευμα από τη ζωή ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Αμπατζόγλου.

Ο Γ. Αμπατζόγλου κατ΄ εξοχήν άνθρωπος της αυτοδιοίκησης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελευσίνα, αφιερώνοντας όλη του τη ζωή στη βελτίωση της καθημερινότητας και του περιβάλλοντος της πόλης του.

Εκλέχτηκε το 1978 για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος και υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του δημάρχου για τρεις συνεχείς θητείες (2002-2006-2010). Η υποδειγματική του δουλειά στον τομέα της θαλάσσιας ρύπανσης του κόλπου της Ελευσίνας, ο εναλλακτικός τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων καθώς και ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του αποχετευτικού του Θριάσιου πεδίου αποτελούν ένα μοναδικό έργο ύψιστης σημασίας για τους κατοίκους της Ελευσίνας και της ευρύτερης περιοχής.

Ο Γ. Αμπατζόγλου υπήρξε μέλος του ΚΚΕ και στη συνέχεια του ΣΥΝ μέχρι την τελευταία στιγμή. Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής. Ο άνθρωπος, ο αριστερός, ο αγωνιστής, ο επιστήμονας Γ. Αμπατζόγλου, βαθύς γνώστης των προβλημάτων της αυτοδιοίκησης, τεκμηριωμένος και συνθετικός στη σκέψη και τη δράση του, αφοσιωμένος στην υπόθεση της αριστεράς, θα μείνει ως φωτεινό παράδειγμα συνέπειας και προσφοράς.

Στη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά ευχόμαστε ολόψυχα θερμά συλλυπητήρια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 24/10, στις 3 μ.μ. από τον ιερό ναό Αγ. Γεωργίου Ελευσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου