Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Κ ΣΥΝ ΜΕΓΑΡΩΝ & ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ


Π.Κ. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ & ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

Στην εποχή του μνημονίου και της ξένης εισβολής στην χώρα μας από την Τρόικα, η φετινή εργατική Πρωτομαγιά αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου αποδεικνύετε πια η πλέον επικίνδυνη για τους εργαζόμενους και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.
Οι ανατροπές σε βάρος της εργατικής τάξης που έχουν συντελεστεί στον 1 χρόνο μνημονίου καταμαρτυρούν ένα απίστευτο πισωγύρισμα σε εποχές μηδενικών δικαιωμάτων και εξαθλίωσης.
Η ισοπέδωση μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα , το ψαλίδι στις συντάξεις , η προώθηση της ανασφάλιστης εργασίας και η γιγάντωση της ανεργίας με κύρια θύματα τους νέους είναι μερικά από τα επιτεύγματα της πιο αντιλαϊκής κυβέρνησης μετά την μεταπολίτευση.
Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο το «Σύμφωνο για το Ευρώ» θεσπίζει την λιτότητα στα κράτη – μέλη και διασφαλίζει τα κέρδη των τραπεζών και του κεφαλαίου σαν ‘’κόρη οφθαλμού’’.
Σήμερα για τους εργαζόμενους , τους συνταξιούχους , του ελεύθερους επαγγελματίες , τους αγρότες , τους άνεργους του τόπου μας η απάντηση περνά μέσα από τον δρόμο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ !!.
Η ριζοσπαστική αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ καλούν τον λαό να παλέψει για:
• Για απεμπλοκή της χώρας από το μνημόνιο.
• Για επιθετική αναδιάρθρωση του χρέους υπέρ της κοινωνίας με διαγραφή του μεγαλυτέρου μέρος του.
• Για δημόσιο – κοινωνικό πυλώνα στο τραπεζικό σύστημα.
• Για αναδιανομή του πλούτου προς όφελος της κοινωνίας.


Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς κάνουν σαφές ότι μόνο με την απασχόληση και το άνοιγμα των δουλειών η Ευρώπη και η χώρα μας θα βγει από τον φαύλο κύκλο της κρίσης.
Τέλος η προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία όσο πιο άμεσα γίνετε για την ανάδειξη μιας Κυβέρνησης με συνασπισμό εξουσίας από τα Αριστερά της Αριστεράς ως τα Αριστερά της σοσιαλδημοκρατίας αποτελεί την πραγματική ελπίδα για τον τόπο.

ΟΛΟΙ -ΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.

Π.Κ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ & ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου