Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την αυριανή απουσία του κ. Παπανδρέου από την «ώρα του πρωθυπουργού» για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής




Αναρωτιόμαστε γιατί ο πρωθυπουργός αποφεύγει να πανηγυρίσει μαζί μας στην ολομέλεια της Βουλής για το μεγάλο του θρίαμβο στη Σύνοδο Κορυφής. Αρχικά, απέφυγε να συγκαλέσει προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή ή να ενημερώσει κατ’ ιδίαν τους πολιτικούς αρχηγούς για τις αποφάσεις της Συνόδου, ενώ τώρα αποφεύγει να παρευρεθεί στην «ώρα του πρωθυπουργού» για να απαντήσει στη σχετική επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός έχει περιορίσει το ρόλο του στην «ελεγχόμενη θριαμβολογία» και αναλώνεται σε επικοινωνιακούς διθυράμβους για να καλύψει τη χρεοκοπία της πολιτικής του. Αν, παρ’ όλα αυτά, η δικαιολογία της απουσίας του είναι η περιοδεία του στην Ήπειρο, ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να επανακαταθέσει την ερώτηση την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε ο πρωθυπουργός να βρει χρόνο να έρθει στη Βουλή και να θριαμβολογήσει, αυτή τη φορά, με αντίλογο.

To Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου